Bine aţi venit!

Noutăţi şi informaţii de la Şcoala de Limba Română din Kitchener.

prof. coordonator Simona Voichiţă

site oficial: www.scoaladeromana.ca

January 19, 2010

Şcoala noastră este locul unde copiii românilor din triunghiul de aur au oportunitatea de a studia limba română şi de a intra în contact direct cu specificul românesc din diverse puncte de vedere: cultural, literar, tradiţional, istoric şi geografic.
Pentru a facilita procesul de predare/învăţare, pentru ca activitatea la clasă să se desfăşoare în condiţii optime, pentru a le putea oferi copiilor activităţi cât mai multe şi interesante şi pentru a stimula participarea şi curiozitatea lor în timpul acestor activităţi, şcoala noastră are în permanenţă nevoie de fonduri.
Deoarece şcoala nu dispune de fondurile necesare cumpărării de echipamente, materiale didactice şi premii pentru elevii săi, s-a deschis un fond oficial al şcolii “Waterloo Region Romanian Language School Fund" în cadrul  "Waterloo Region Catholic Schools Foundation", ceea ce ne oferă de acum înainte posibilitatea acordării chitanţelor pentru taxe celor ce vor face donaţii.
Aceste chitanţe pot fi oferite începând doar de la suma de $25.00, chitanţele fiind primite prin poştă la o lună după ce donaţia a fost facută.
Deci, cine doreşte să doneze în fondul şcolii şi să primească chitanţă pentru taxe o poate face de acum printr-un cec adresat către Waterloo Region Catholic Schools Foundation cu nota: for Waterloo Region Romanian Language School Fund.

Pentru mai multe informaţii legate de fundaţie accesaţi acest link: http://www.wrcsf.ca/support.html

Notă: donaţiile sub $20.00 vor intra în caseria directă a şcolii, ca şi până acum, dar nu vom putea oferi “tax receipt” pentru ele.

No comments:

Post a Comment